Over Mijn Stap en pauline

Mijn Stap heb ik, pauline, in januari 2010 bij Kamer van Koophandel ingeschreven. Op dat moment was ik nog studerend voor de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde en had ik de intentie om ZZP-ers en kleinbedrijf te ondersteunen met bedrijfskundige vraagstukken om hun ondernemerschap vanuit innerlijke kracht en motivatie verder vorm te geven.


Enerzijds had ik wel het vertrouwen in mijzelf, want ik had bij mijn voorgaande werkgever tenslotte een afdeling hypotheken opgezet. Anderzijds was ik ook wel onzeker, want ik was met al die theorie├źn toch maar een groentje. Het lukte mijzelf niet om mijn dienstverlening onder de aandacht te brengen. Om toch meer zelfvertrouwen te krijgen wilde ik meer werkervaring in het vakgebied krijgen en ben ik bij een werkgever aan de slag gegaan. Na 7 jaar bij ASML als process en product engineer gewerkt te hebben, heb ik opnieuw de keuze gemaakt om als zelfstandige verder te gaan.


Sinds maart 2020 is mijn wereldbeeld behoorlijk veranderd en realiseerde ik mij dat al het vertrouwde, toch niet meer zo vertrouwd was. Met veel onderzoek naar wat er zoal allemaal speelde en hoe ikzelf daar mijn eigen stap in wilde zetten, was ook de intentie ontstaan dat ik Mijn Stap vooral wilde gaan inzetten voor de ontwikkeling van de (nieuwe) wereld van mensen.


Ondertussen, terwijl ik dit stuk schrijf ruim 3 jaar verder, is hetgeen je nu aan dienstverlening kunt vinden, hetgeen ik inmiddels vorm heb kunnen geven. Er zit nog het nodige in de pen, maar alles op zijn tijd.


Wellicht vraag je je af waarom ik mijn naam zonder hoofdletter en achternaam schrijf?
Ik ben mens en profileer mijzelf daarom ook zo. Mijn dienstverlening is primair voor mensen bedoelt, waarbij ik jou als mens wil helpen om vanuit vrijheid en eigen levenskracht te kunnen leven en werken. Zodra we samen een contract aangaan kunnen we samen afspreken of we hier onze natuurlijke personen voor gebruiken, maar ook sta ik open voor een op een afspraken met jou als mens. Ik vertrouw namelijk op de mens die vanuit liefde en verbondenheid in het leven staat.


Met warme groet,

pauline